Webdesign

Uw online visitekaartje

Interactief

Interactieve websites vermaken jouw bezoekers en houdt hun actief. Hierdoor zal iemand jouw website langer en sneller opnieuw bezoeken.

Mobielvriendelijk

Smartphones en andere mobiele apparaten worden steeds vaker gebruikt om het internet te raadplegen. Wij creëren websites die direct bruikbaar zijn op deze apparaten.

SEO

SEO betekent zoekmachine optimalisatie. Het zorgt ervoor dat een website op Google stijgt, zodat jouw website sneller gevonden wordt.

Live meekijken

Wij maken websites in een enorm korte tijdsperiode. Een belangrijk element in zo’n proces is snelheid van communicatie. Hiervoor coderen wij live op een wachtwoord beveiligde server. Jij als klant kan daardoor zelf op elk moment inloggen en kijken hoe het proces verloopt. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om sneller eventuele veranderingen aan te geven.

Webdesign - Live preview

Gebruiksvriendelijk dashboard

Na overdracht van de website beschik je zelf over de volledige “admin” van jouw website. Wij zorgen ervoor dat het dashboard, waarmee je jouw website kan beheren, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken is. Zodat je eenvoudig nieuwe items kan toevoegen of veranderen op jouw website.

Webdesign - Gebruikersvriendelijkheid
Webdesign - Gebruikersvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijk dashboard

Na overdracht van de website beschik je zelf over de volledige “admin” van jouw website. Wij zorgen ervoor dat het dashboard, waarmee je jouw website kan beheren, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken is. Zodat je eenvoudig nieuwe items kan toevoegen of veranderen op jouw website.

De website is het online visitekaartje van een bedrijf

Het is niet alleen een bron van informatie, maar ook een afspiegeling van waar jouw bedrijf voor staat. Samen met jou ontwikkelen we een op maat gemaakte website, die voldoet aan de laatste trends en die jouw vindbaarheid op het internet vergroot.

Webdesign - Responsive design

Prijzen

Kies welk pakket bij jou past

FAQs

Veel gestelde vragen

HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN WEBSITE?

Een website is een afspiegeling van jouw bedrijf. De tijd die we nodig hebben om een passende website te maken, is afhankelijk van het doel, grote en technische oplossingen die wij voor je zullen maken. Wij kunnen je een globale tijdsindicatie geven. Bij een website uit het Beginner pakket wordt deze binnen een maand opgeleverd. Kies je voor geavanceerd, dan hebben we ongeveer twee maanden nodig om de website te bouwen. De livegang van een website uit het expert pakket, zal binnen drie maanden plaats vinden.

WAT IS DE SERVICE NA OPLEVERING VAN DE WEBSITE?

Na oplevering van iedere website bieden wij tot drie maanden full service aan. Dit bestaat onder andere uit: updates, tekstaanpassingen, verhelpen van eventuele fouten en ondersteuning in het dashboard van jouw admin. Na deze drie maanden gaan wij ervan uit, dat de website helemaal voldoet aan jouw wensen en dat je vanaf dat moment ook genoeg kennis hebt om zelf de website te beheren. Indien dit niet zo is, bieden wij je een extra service aan. De prijs hiervoor is afhankelijk van de aard van deze service. Hiervoor maken wij graag een passende offerte.

IN WELK CMS WORDT DE WEBSITE GEMAAKT?

Wij coderen jouw website in een open source template, waardoor we sneller een website kunnen opleveren van een top kwaliteit. De website wordt op maat gemaakt en heeft een uniek uiterlijk. Het template koppelen we aan WordPress, zodat je ook gebruik kan maken van de gebruiksvriendelijke admin die hieraan vast zit.

ZIJN DE PAKKETPRIJZEN VAST?

Over het algemeen zijn de prijzen, die wij noemen in onze pakketten, vaste prijzen. Bij speciale wensen voor de website, die niet genoemd staan in een pakket, kan deze prijs afwijken. Hiervoor ontvang je vooraf een prijsindicatie, zodat je nooit verrast wordt met een meerprijs.