Over ons

Het verhaal achter UC

What UC, is what you get

Wij staan voor creativiteit en flexibiliteit. Samen met onze klanten willen wij ons onderscheiden in een online beleving. De klant wordt van A tot Z betrokken bij het gehele proces. Daarbij geldt dat persoonlijk contact erg belangrijk is voor ons. Alleen op die manier komen wij tot een op maat gemaakt project. Hierin schuilt natuurlijk ook een uitdaging, want geen enkele klant of product is hetzelfde. Ons ultieme streven is de uiteindelijke klanttevredenheid te behalen.

Daarom ook de transparantie in ons prijsbeleid. Met de mogelijkheid om een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden. Unlimited Crazy bestaat uit een team jonge ondernemers die vooral bereid zijn, dat extra stapje voor de klant te maken. “The sky is the limit!”

Unlimited Crazy - Over ons

Het Team

De creatievelingen achter het bedrijf

Tim de Kler

Tim de Kler

Managing Director

Gepasioneerd en creatief persoon met liefde voor grafisch design. kwaliteit en perfectionaliteit zijn mijn hoofdpunten, zowel in werk als in samenwerking. Gespecialiseerd in, Webdesign, Video Editing, Grafisch Design, Animatie, Search Engine Optimization (SEO) en Online Marketing. Het creëren van een uniek product en een bedrijf helpen groeien is mijn ultieme doel.

Thomas Moggré

Thomas Moggré

Creative Designer

Love to do creative work – Love meeting new people and getting to know their culture – Work hard to get the best result

Samuel Freeman

Samuel Freeman

Creative Designer

Perfectionistisch, sociaal en creatief. Ik denk in oplossingen en ben goed in samenwerken. Mijn doel is altijd om een goed product met kwaliteit te creëren. Ik stort mij graag in een project, waar ik mijn creativiteit kwijt kan en vooral heel erg veel van leer.