Logo Ontwerp

Het begin van een brand

Merk

Een logo is een op maatgemaakt label, dat jouw bedrijf of product kenmerkt. Een kleine, maar belangrijke, visuele eerste indruk die jouw klanten ervaren.

Uniek logo ontwerp

Een logo ontwerp is heel persoonlijk. Voor een uniek ontwerp, is kennis over het bedrijf, het product en de doelgroep belangrijk. Op basis hiervan leveren wij jouw op maat gemaakte logo.

Minimalistisch

Minimalisme kan worden omschreven als het weglaten van alle overbodige elementen en het concentreren op wat belangrijk is. Eenvoudige ontwerpen zijn vaak het meest effectief.

Iconisch logo

Een Iconisch logo bestaat uit een beeld, symbool of icoon dat jouw bedrijf, product of dienst weergeeft. Dit logo wordt het meest toegepast en is herkenbaar met of zonder tekst.

Logo Ontwerp - Iconisch logo

Letter logo

Een pakkende bedrijfsnaam kan in zijn geheel of afgekort gebruikt worden als logo. Door lettertype en kleurgebruik, kunnen wij het beeldmerk kracht toedienen, zodat de klant het sneller herkent.

Logo Ontwerp - Letter logo
Logo Ontwerp - Letter logo

Letter logo

Een pakkende bedrijfsnaam kan in zijn geheel of afgekort gebruikt worden als logo. Door lettertype en kleurgebruik, kunnen wij het beeldmerk kracht toedienen, zodat de klant het sneller herkent.

Combinatie logo

Een combinatielogo bestaat uit een Iconisch logo en een Letter logo. Voordeel hiervan is, dat het Iconisch Logo ook apart gebruikt kan worden.

Logo Ontwerp - Combinatie logo

Prijzen

Kies welk pakket bij jou past

FAQs

Veel gestelde vragen

HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN LOGO?

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, creëren wij een uniek logo. Op basis van het soort logo kunnen wij je een tijdsindicatie geven. Kies je voor een logo uit het beginner pakket, dan wordt dit logo in twee dagen gemaakt. Een logo uit het geavanceerd pakket maken wij in vijf dagen. Kies je voor het expert pakket dan leveren wij jouw logo in zeven dagen.

WAAROM ZOU IK MEER VERSCHILLENDE LOGO'S WILLEN?

Wij bieden je graag meerdere logo’s aan, zodat je doelbewust zelf kan kiezen, welk logo voldoet aan jouw wensen.

KUNNEN DE VERSCHILLENDE LOGO'S OOK ANDERE SOORTEN ZIJN?

Wij leveren je een gevarieerd aanbod aan logo’s. Deze verschillen niet alleen qua uiterlijk, maar ook in opbouw. Zo kan je kiezen tussen bijvoorbeeld een iconisch, letter en combinatie logo.

ZIJN DE PAKKETPRIJZEN VAST?

De logo prijzen, die per pakket genoemd zijn, zijn vaste prijzen.