Branding in 5 stappen

01 MEI, 2018   –   door Nancy van der Drift

Video Editing maakt jouw boodschap compleet. We kunnen er niet meer omheen! Bewegend beeld is niet meer weg te denken uit onze online samenleving. De overgang van foto naar minivideo’s is al een tijdje op gang. Livestream, Boomerang, Snapchat filmpjes zijn voorbeelden om op een snelle manier een speciaal of grappig moment met vrienden te delen. Gewoon voor de fun, zonder een echte boodschap. Ook het bedrijfsleven heeft deze manier van snelle communicatie ontdekt.

De video als marketinginstument

Videomarketing is dé manier om informatie over te brengen. Tegenwoordig is men enorm visueel ingesteld en kiezen we eerder voor een videopresentatie, dan dat we een enorme tekst lezen. Daarnaast schept het zien van een bedrijf of product meer vertrouwen bij een consument. Daarom plaatsen steeds meer bedrijven een video op de homepage, zodat de bezoeker direct kennis kan maken met het bedrijf.

Vloggen

Vloggen is heel populair, niet alleen bij de jeugd. Ook het bedrijfsleven heeft het effect van een goede vlog ontdekt. Als marketingmiddel is de bedrijfsvlog een opkomend fenomeen. Op een spontane manier kun je je bedrijf meer gezicht geven.

Bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo kun je op een professionele manier contact maken met de klant. In de film kun je, op je eigen unieke manier, jouw bedrijf of product presenteren. Vooraf bepaal je welke informatie je wilt delen. Voor deze video’s wordt vaak gewerkt met professionele apparatuur.

Video Editing

De kracht van een professionele videobewerking zit in de samenhang van de inhoudelijke montage, achtergrondmuziek, titels en natuurlijk de vormgeving. Bij een professionele videomontage wordt er naar de totaalbeleving gekeken. Zo is kleurcorrectie een aspect die heel belangrijk is. Per shot wordt nauwkeurig gekeken naar waarden zoals contrast, belichting, temperatuur, zwartgehalte en schaduwen. Door de video vorm te geven, krijgt het beeldmateriaal de juiste huisstijl mee.

Experience

Of je nu kiest voor een Vlog of een Bedrijfsvideo, video editing zorgt ervoor dat uw boodschap op een goede manier overkomt op uw klant. Het is het geheel dat zorgt voor de beleving waarmee je jouw klant wilt bereiken.